Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Zetterblom - 8 januari 2011 19:34

Det svider i hjärtat, men imorgon så åker julen ut. Det är så mysigt med allt ljus som julen och granen medför, men allt roligt har väl ett slut. Granen var väl kanske inte den vackraste men den har spridit ljus och glädje och inte allt för mycket barr.

  

Av Zetterblom - 8 januari 2011 19:31

Ja Otto då under hela jullovet. Jo han har nog haft det väldigt bra då han har varit med mest överallt (utom bio och skridskodisco). Men ibland blir han väldigt trött på sin flock:

  

Av Zetterblom - 8 januari 2011 19:27

Häromdagen hade dottern en ridtävling som löpte på hela undervåningen. De tävlande var dottern själv, Fia-Lisa, Hans-Orvar och Lars-Krister på ponnyerna Spirit, Alibi, Aala samt Dali. Grenarna de tävlade i var galopp, hopp, tölt och dressyr. Jisses vad de tävlande kämpade om priserna. Det lustiga var att alla hade samma klädsel :)

  

Av Zetterblom - 8 januari 2011 19:16

Ja jullovet börjar lida mot sitt slut, men vilka underbara veckor. Vi har hunnit med mycket! Dottern och maken har varit sjuka i omgångar. Vi har skottat snö, och skottat lite till, åkt snowracer o tefat, åkt skridskor, skidor, varit på bio och ätit alldeles för mycket popcorn.

Och jag har hunnit riva ut hela min och dotterns garderob och tokstädat. Samt möblera om sovrummet litegrann.

Se själva!

    

Ja det var dotterns och min garderob (maken har fått flytta ut i en egen garderob).

Och här är sovrummet:

    

Lilla ljusstaken på skänken fyndad jag på Drömgården i Norrköping som hade 50% på julprylar. Tror den dock ska få stå framme året om för den är så söt.

Ovido - Quiz & Flashcards